Cum să porți pantofii Oxford

Pantofii Oxford rămân în trend și în acest sezon. Sunt versatili și sunt alegerea perfectă pentru cei care nu prea ”iubesc” tocurile înalte, dar vor totuși să adopte un stil urban șic și stilat. Chiar dacă par greu de asortat și purtat, pantofii Oxford vin bine cu aporape orice, şi îi flatează pe toţi, indiferent de siluetă, atât timp cât ştiţi cum să îi purtați.
Sunt alegerea perfectă pentru un aspect office, în special când îi purtăm cu alte piese vestimentare masculine, cum ar fi cămașa sau  cardiganul. Sofisticați, eleganți, și mai ales comfortabili, aceste sunt atributele ce caracterizează pantofii Oxford.
O ținută cu stil nu înseamnă neapărat tocuri înalte. Fiind versatili, poți purta pantofii Oxford cu fuste, pantaloni, cămăși, cardigan, șosete, ciorapi, și poți adăuga diverse accesorii. Casual, office, clasic, preppy sau elegant sunt câteva dintre stilurile pe care le poți crea alegând o pereche de pantofi Oxford.
Dacă vrei să te joci cu culorile, poți alege astfel de pantofi în două culori, alb și negru sau verde, sau alte culori puternice, cu diferite modele, și purtați cu o pereche de pantaloni pentru un spect masculin.
Pentru un aspect casual, relaxant, pantofii Oxford sunt alegerea perfectă. Ușor de asortat și foarte comfortabili, pot fi purtați cu succes la birou sau la o sesiune de shopping. Purtați cu o pereche de blugi skinny sau cu faimoșii blugi bărbătești cu bata întoarsă, un tricou sau o tunică, și un cardigan, ești gata de plecare și cu siguranță vei atrage multe priviri. Dacă dorești un aspect mult mai feminin, poartă-i cu o rochie sau fustă scurtă, un top și un cardigan.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + eleven =