Interviu cu Iuliana Burdun despre programul “Alege sa slabesti sanatos”

Alege sa slabesti sanatos Iuliana Burdun

 

Alege sa slabesti sanatos” – este despre povesti de viata cu final fericit, despre prietenie, incredere, sanatate, frumusete si sport.

 

Astazi am stat de vorba cu Iuliana Burdun, participanta in cadrul primei editii a programului “Alege sa slabesti sanatos” si am aflat povestea ei de viata cu final fericit. Va invitam si pe voi sa o cititi in interviul ce ni l-a acordat:

 

Ce te-a determinat sa vii la preselectiile pentru programul “Alege sa slabesti sanatos”?

 

Dorinta de a slabi intr-un mod sanatos si nu printr-o alta dieta “minune”. Stiam ca sportul si stilul de viata sanatos sunt singurele solutii pentru a scapa de kilogramele in plus insa acest drum este si cel mai greu de urmat. Cand am auzit de acest program, am stiut ca este singura solutie pentru a ma tine motivata si a ajunge la cele mai bune rezultate intr-un timp relativ scurt.

 

Ti-a fost greu sa faci fata etapelor intregului proces de slabire? Ai avut vreodata gandul sa abandonezi?

 

Initial a fost greu, da. Programul personal destul de incarcat era o scuza pentru a nu investi timp in sport ceea ce inseamna ca nu aveam deloc conditie fizica. Dupa primele sedinte la sala credeam ca nu o sa reusesc niciodata sa execut anumite tipuri de exercitii – ulterior am reusit… chiar si cu greutati atasate. Regimul alimentar nu a fost foarte greu de urmat pentru ca imi doream o schimbare si eram motivata de acest program si de sfaturile echipei Lady Sport Club. Am avut zile in care imi doream sa fac o pauza insa nu m-am gandit niciodata la abandon. Rezultatele au inceput sa se vada imediat iar Rada, Mara si Laura s-au asigurat mereu ca am motivatia necesara pentru a continua.

 

Care a fost obiceiul alimentar la care ti a fost cel mai greu sa renunti? Reusesti sa il tii sub control si astazi?

 

Cel mai greu mi-a fost sa renunt la gustarile nesanatoase dintre mese. Reusesc sa tin acest lucru sub control si in prezent insa spre deosebire de perioada in care am fost in program acum mai iau cate o gustare dulce cu anumite ocazii. De obicei aceste scapari sunt “recompensate” cu exercitii si greutati la sala. Faptul ca am continuat sa merg la Lady Sport Club si dupa incheierea programului m-a ajutat sa imi stabilizez greutatea si sa continui o scadere lenta dar progresiva – chiar si in perioada sarbatorilor de iarna.

 

Ce ai simtit atunci cand ai aflat cat de mult ai slabit?

 

Scaderea in kilograme s-a facut progresiv si nu am realizat noile masuri decat aproape de incheierea programului atunci cand Rada mi-a aratat ce inseamna sa pierzi 15 cm in jurul abdomenului si punctul din care am plecat folosindu-se de centrimentul pentru masuratori. Momentul maxim de fericire a fost atunci cand am imbracat cu succes o pereche de pantaloni cu 2 marimi mai mici – acestia fiind si punctul meu de referinta inca de la inceputul programului.

 

Consideri ca suportul primit din partea echipei “Lady Sport Club” a influentat intr-o mare masura schimbarea ta?

 

Cu siguranta echipa Lady Sport Club a contribuit foarte mult la aceasta schimbare. Am creat o legatura cu fiecare membru al echipei ceea ce a facut ca fiecare moment petrecut la sala sa fie unul placut si productiv. In continuare merg cu placere la orele de shaping si tin cont de toate sfaturile primite de-a lungul timpului, sfaturi care m-au ajutat sa devin o persoana mai activa, mai sanatoasa si mai fericita.

 

Text: Ingrid Tîrziu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − two =