Preselectie “Alege sa slabesti sanatos!”

slege sa slabesti sanatos

 

Cu speranta, incredere, dar mai ales cu o motivatie debordanta, am dat startul celei de-a 2a editii a programului “Alege sa slabesti sanatos” si am adunat intr-o frumoasa zi de duminica 20 de femei gata sa-si schimbe total infatisarea dar si stilul de viata, nicaieri altundeva decat la unica sala de shaping din Iasi, Lady Sport Club.

 

Pentru ca procesul de slabire necesita o durata considerabila, dar si cativa pasi rigurosi, am vrut sa le cunoastem mai bine pe aspirantele programului, sa aflam cate ceva din propria lor poveste, dar mai ales, sa ne convingem de arzatoarea lor ambitie de a intra in acest proiect.

Atmosfera a fost coplesitoare, incarcata de confesiuni impresionante, ce ne-au ingreunat, bineinteles, decizia finala.

 

Am cunoscut femei ce duc lupta impotriva kilogramelor de ani de zile, din copilarie sau din perioada adolescentei, tinere ce isi doresc in viitor o familie, dar care, din pricina greutatii peste medie nu pot avea copii. Desi ne-au vorbit despre aspecte nu tocmai placute din viata lor, ne-a incantat increderea cu care acestea si-au deschis sufletul in fata noastra dar si curajul sau dorinta evidenta de schimbare pe care le-au dovedit.

 

Cum in fiecare competitie trebuie sa existe si castigatori, pornim la drum cu 5 dintre aspirante si cu speranta ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tuturor. Instructorii Lady Sport Club le vor monitoriza evolutia indeaproape pe tot parcursul celor 3 luni ale programului, si, de asemenea, acestea vor beneficia si de sedinte gratuite de nutritie in care vor invata ce inseamna cu adevarat provocarea in pierderea kilogramelor.

 

Noi le dorim sa nu renunte si sa-si atinga telul propus!

Urmareste-le parcursul si nu uita ca schimbarea esti chiar tu!

 

Text: Ingrid Tîrziu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 16 =