Balul de la Castel editia a V-a || METROPODISEEA

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

Fotograf: Photomagic – photo agency

 

In anul 2012 Fundatia Serviciilor Sociale Bethany invita pentru prima data iesenii la un exercitiu de generozitate intr-un cadru distins si elegant. Balul de La Castel a luat nastere din dorinta de a sprijini copiii si tinerii in dificultate, iar de atunci reuneste in fiecare an peste 400 de personalitati marcante si parteneri din mediul cultural, medical sau de afaceri din regiunea Moldovei si nu numai.

Cu fiecare editie, Balul de La Castel ia forme noi si ingenioase prin abordarea unei tematici diferite care poate fi descoperita prin decorurile din sala, momentele artistice, meniu, tinute, pana la cele mai mici detalii.

 

METROPODISEEA, calatorie in 5 acte

 

Editia cu numarul V a Balului de La Castel va fi o calatorie fascinanta in 5 orase spectaculoase ale lumii: Paris, Barcelona, Venetia, Las Vegas si Tokyo. METROPODISEEA inseamna o descoperire simbolica a lumii si a sinelui care va fi initiata in seara zilei de 15 iunie 2016, incepand cu ora 19.00, in sala Ballroom a Hotelului Restaurant La Castel. O aventura in care ne insotim cu arta, frumosul si generozitatea.

In calitate de blogger de moda iesean, am fost provocata atat de organizatorii Balului, cat si de Caterina de la Iasi Fashion Street & Andreea de la Say Rouge sa imi aleg o destinatie de calatorie dintre cele propuse de editia din acest an si sa construiesc o tinuta legata de orasul respectiv, dupa care sa predau stafeta altor 5 bloggeri.

 

Pentru ca iubesc rochiile pariziene ale anilor ’50 extrem de  feminine si delicate am ales destinatia Paris. Da, este vorba de acele rochii cu croiala clos, corset si jupa din tul care le confera un volum spectaculos in partea de jos, ce amintesc de printesele din basmele clasice.

Anii ’50 au reprezentat decada delicata a feminitatii si a fost marcata puternic de influenta marilor designeri parizieni: Christian Dior, Jacques Fath, Hubert Givenchy, Cristobal Balenciaga si Coco Chanel. Eleganta si silueta feminina sunt principalele zone pe care s-au concentrat cu totii, realizand piese vestimentare care vorbesc despre eleganta si seductie intr-un limbaj sofisticat.

In Iasi, gasiti astfel de piese vestimentare in magazinele Laura Galic, un tanar designer extrem de talentat ce creeaza emotii, nu haine.

 

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi 11

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

rochie Laura Galic blog de moda Iasi

Rochie cu imprimeu floral: Laura Galic | Coronita: KeteriniMou

 

Calatoria nu se termina aici! Le provoc la randul meu pe alte 5 bloggerite iesene sa aleaga o destinatie de calatorie si sa propuna o tinuta caracteristica:

Ingrid – IngridTirziu.net |Ema – Ema’s World | Maria – MariaInFashion | Eliza – ILOVEET | Elis – elisettesdilemma

 

Fetelor, sper sa dati curs invitatiei acestei calatorii!

#baluldelacastel #metropodiseea

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =