Femei de Afaceri cu Stil 2016

femei-de-afaceri-cu-stil-2016

 

Sambata, 10 decembrie 2016, intre orele 09:00 si 16:00, JCI Iasi va invita la a saptea editie Femei de Afaceri cu Stil la Sala Mozart din cadrul Palas Iasi.

 

Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, castigator in 2014 si 2015 a premiului JCI Best Development Economic Program, isi propune sa contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri feminin si sa creeze o comunitate dinamica de femei cu initiativa.
In toti cei sapte ani de organizare, evenimentul a reunit nume de referinta din antreprenoriatul feminin din Romania, profesioniste din diverse arii, reprezentante care intruchipeaza conceptul de „femei de succes in Romania”.

 

Evenimentul se va derula sub forma unor sesiuni interactive. Pastrand traditia editiilor anterioare, conferinta va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personala, branding personal, evolutie in cariera, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine si tinuta in afaceri.

 

Speakeri

 

Angela Aciobanitei este co-fondator si facilitator Creatoria, loc de joaca si educatie non-formala unde copiii si adultii se pot bucura exclusiv de seturi de constructie LEGO. Brandul Creatoria a fost lansat in octombrie 2015, iar la atelierele si evenimentele organizate au participat deja peste 5.000 de copii si adulti. Printre proiectele derulate cu succes prin Creatoria se numara: LEGO Town in Iasi, Botosani si Suceava; LEGO Science Week; Tehnobrick – ateliere de inginerie si robotica pentru elevi; macheta din piese LEGO a aeroportului International Iasi; Fun Friday – sesiuni de teambuilding cu LEGO pentru companii si ONG-uri.
Angela a lucrat in ultimii ani ca responsabil de comunicare in diferite proiecte, initiative antreprenoriale si companii. impreuna cu echipa Outdoor 360 Angela se ocupa de organizarea si implementarea de workshopuri, traininguri, teambuildinguri pentru tineri, ONG-uri, companii de IT folosind in principal metode non-formale de lucru, inclusiv outdoor.
Datorita activitatilor derulate in ultimii 3 ani prin asociatia Synergy, Angela participa, organizeaza si faciliteaza traininguri internationale de educatie non-formala pentru tineret in domeniile media, outdoor, viata sanatoasa, dezvoltare personala.
Momentan duce o viata activa, practica alergare, slackline, escalada si urca pe munti ori de cate ori are ocazia. in viata personala si profesionala se ghideaza dupa motto-ul: invata. Aplica. Da mai departe.

 

Mihaela Feodorof este unul dintre acei oameni care iubeste ceea ce face. A lucrat 16 ani in BRD – Groupe Societe Generale, ca Director de Resurse Umane, unde a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. A asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani si a implementat primul sistem de consultanta interna de resurse umane. In paralel, a reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate, a creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care au asigurat planul de succesiune al bancii.
Acum, numele Mihaelei este direct legat de Yourway Life & Career Counseling, companie pe care a infiintat-o cu 7 ani in urma si care acopera doua directii de business: una care ofera servicii de evaluare si consiliere pentru studenti/ONG-uri/ asociatii studentesti, elevi si copii (incepand cu varsta de 2,5 ani), reunite sub brandul Yourway, si cea de-a doua care se adreseaza companiilor, oamenilor de business si leaderilor, specializata in servicii de business consulting si executive coaching, Performanceway.
Toate actiunile si proiectele pe care le-a derulat pentru adolescenti si/sau studenti au fost motivate si de statutul de parinte al Mihaelei. Ea insasi mama a 3 baieti in perioada adolescentei, stie care sunt pragurile si perioadele critice specifice acestei varste. Asadar, teoria s-a intalnit in mod armonios cu practica.
Yourway Life & Career Counseling s-a cladit pe cateva valori fundamentale, care au motivat activitatea de-a lungul acestor ani: strategie personala, curaj, echilibru, autenticitate si maximizarea rezultatelor. Yourway Life & Career Counseling este mai mult decat un business care ofera servicii de dezvoltare profesionala si personala, este suma eforturilor unui grup de oameni dedicati care au acelasi obiectiv si impartasesc aceleasi valori.
Dupa primii 5 ani de activitate, Mihaela a adunat eseurile si opiniile aparute in presa intr-un volum aparut la editura Tandem, cu titlul “O sa mori de foame”.
Programele pe care le-a urmat (IBR & Chartered Institute of London, Banking management and marketing, ASEBUSS – HR Management, ERUDIO Leadership) si certificarile pe care le-a obtinut de-a lungul anilor (HART, HOGAN Assessment Certificate, Performance Consultants International – Certificate for Professional Development, Executive Coaching for Performance and Purpose in Organizations) au ajutat-o pe Mihaela sa-si construiasca un business de succes si sa-si gaseasca implinirea in reusita celor de care a fost alaturi in procesul de dezvoltare profesionala dar si personala.

 

Georgiana Dragomir a a devenit Managing Director la Grapefruit la inceputul acestui an. A venit ca o schimbare naturala, dupa 8 ani de rezultate livrate in companie si catre clienti. Motto-ul ei de Managing Director este inovatie, performanta si satisfactia clientului. Aceasta strategie a adus in Grapefruit o crestere sustenabila, clienti noi, precum si eficienta si eficacitate in echipa.
Are 33 de ani, doi baieti si un sot antreprenor. Datorita background-ului ei in advertising si digital, coordoneaza de asemenea aria de Marketing in cele doua business-uri de familie, o clinica dentara si o sera de legume.
„Ma descopar in permanenta, si invat cate ceva nou in fiecare zi. Vreau sa fac lucrurile diferit si incurajez aceasta atitudine in mine, in familia mea, in compania pe care o conduc si de ce nu in Romania. in ultimii ani, am ajuns la concluzia ca timpul este pretios si nu mai vreau sa il irosesc. Trebuie sa actionez acum, pentru a-i ajuta pe oameni sa faca lucrurile mai eficient si sa-si imbunatateasca calitatea vietii.”

 

Roxana Magopet – Marketing & PR Manager al companiei de curierat lider de piata, FAN Courier, mama full time si un veritabil Capricorn : organizata, perfectionista, ambitioasa, incapatanata.
Din punct de vedere profesional, m-am alaturat echipei in anul 2005, cu o pozitie entry-level ca dispecer, apoi dupa un scurt popas in Departamentul Vanzari, am inceput activitatea in cel de Marketing, invatand din mers. incepand cu anul 2009  coordonez managementul de brand si comunicare, PR , strategia de marketing si campaniile desfasurate, precum si organizarea evenimentelor companiei. Serviciile dezvoltate de FAN Courier sunt menite sa sustina afacerile clientilor sai,  pentru a simplifica viata consumatorilor si sa pastreze tara in miscare; acesta este mesajul transmis prin intermediul initiativelor noastre de comunicare.

Timp de 11 ani am crescut, am invatat si m-am dezvoltat  alaturi de companie, astfel incat imi este greu sa ma vad in afara universului FAN. 2016 a fost un an al schimbarilor, un an in care am invatat multe lectii importante, pe care daca l-as caracteriza intr-o singura fraza, atunci ar fi aceasta : “calatoreste suficient de departe si te vei gasi pe tine”.

 

Ia-ti atitudinea de cucerit lumea si vino sa cunosti si alte doamne elegante in gandire si in fapte!

 

Taxa de participare: 75 de lei.
Inscrieri: goo.gl/EYNWFK

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, te invitam sa ne urmaresti si pe:
Facebook: https://www.facebook.com/JCIIasiFemeiDeAfaceriCuStil
Eveniment: https://www.facebook.com/events/1859377430964341/
Website: http://femeideafaceri.jciiasi.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 7 =