Saptamana aceasta se deschide H&M in Iulius Mall Iasi

hm-iulius-mall-iasi

 

 

~ Aniversare rotunda la Iasi pentru lantul H&M ~
Al 50-lea magazin se deschide joia aceasta la Iulius Mall.

 

Iulius Mall aduce de saptamana aceasta pentru ieseni un nou magazin H&M, de unde acestia isi pot achizitiona noutatile in materie de moda.

Lansarea marcheaza si o premiera pentru Iasi, retailerul vestimentar aducand pentru prima data in oras si linia sa de produse Divided, care contine piese vestimentare cu un design conceput special pentru segmentul de varsta de adolescenti si tineri, respectiv 16-25 de ani.

Asteptam cu interes deschiderea noului nostru magazin din Iasi, din cadrul Iulius Mall, ca reactie a tinerilor la colectia Divided, special conceputa pentru ei si care reflecta tendintele si moda pentru toate momentele zilei, toate la un nivel accesibil tuturor. Inspiratia de a aduce colectia Divided in aceasta locatie a venit ca urmare a pozitionarii magazinului in apropierea unuia dintre cele mai importante centre universitare”, au declarat reprezentantii companiei.

 

Ziua deschiderii, 17 noiembrie, va fi marcata de numeroase surprize, printre care se numara reducerile de 20% acordate pentru cumparaturile de peste 100 de lei. De asemenea, primii 50 de vizitatori ai magazinului vor primi cate un card de cumparaturi in valoare de 50 de lei.

 

Dispus pe doua niveluri si cu o suprafata de vanzare de peste 1.500 mp, noul magazin H&M din Iasi aduce vizitatorilor si cumparatorilor, pe langa colectia Divided, cele mai importante concepte ale brand-ului pentru femei, barbati si copii.

Conceptele reunite in acest mix duc mai departe filosofia de brand a H&M, care promoveaza moda si calitatea la cel mai bun pret, in mod sustenabil.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 13 =