BRANDUL ITALIAN DE COSMETICE PUPA MILANO A INAUGURAT UN MAGAZIN IN ANSAMBLUL PALAS IASI

 

Luna cadourilor le aduce o veste buna pasionatelor de shopping. Recent, ansamblul Palas si-a completat portofoliul de magazine cu PUPA Milano, brandul italian de cosmetice indragit de femeile din intreaga lume. Cu ocazia inaugurarii, pana pe 24 decembrie 2016, clientii PUPA Milano sunt intampinati cu promotii de 15% la cumparaturi de minimum 149 de lei si cu 20% discount la cumparaturi de minimum 249 lei.

 

 

Magazinul PUPA Milano s-a deschis recent, intr-unul dintre noile spatii de retail amenajate in ansamblul Palas. Noua destinatie de shopping este situata la nivelul 1 al galeriei Palas Mall, in proximitatea magazinului Benvenuti.

PUPA Milano se adreseaza femeilor care stiu sa aleaga, pasionale si libere. O gama completa şi diversificata de make-up, tratamente cosmetice intensive pentru fata si corp, parfumuri, articole pentru baie si dus, truse de machiaj si multe altele fac parte din oferta magazinului. Brandul pune accent pe stralucire, inovare, cercetare, brevete exclusive, calitatea materiilor prime, precum si pe excelentul raport calitate-pret. PUPA Milano este o marca Micys Company, companie italiana infiintata in 1976, prezenta astazi in 70 de tari.

 

 

In noile spatii de retail in curs de amenajare, situate la parterul si nivelul 1 al galeriei Palas Mall, vor fi inaugurate si alte branduri apreciate de clientii pasionati de stil, moda si cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =