Cum a fost la cea de-a II-a editie BazART Iasi

 

Doar ce derulez pozele si imi apare un zambet larg pe fata! Sa petreci o zi de duminica in compania unor oameni asa de faini e o adevarata cura de energie pozitiva. La cea de-a doua editie BazART, ce a avut loc in Cafeneaua Piata Unirii, au participat 15 fashion blogeri din Iasi si 3 blogerite de moda din tara – Sandra Bendre, Deea Codrea si Manuela Lupascu. Toate si-au scos garderoba la vanzare si au impartasit cu participantii la eveniment idei de styling si  multe zambete.

Inca o data Andreea si Ramona au dat dovada de profesionalism si creativitate si le felicit pe aceasta cale pentru conceptul BazART si le doresc mult succes in continuare.

 

Iata ce am facut pe scurt la cea de-a doua editie BazART:

 

○ Am ras mult si am socializat offline.

○ Am vandut haine si am interactionat cu cei care mi-au vizitat standul.

○ Am facut poze la minut.

○ Cei de la Bistro Piata Unirii ne-au rasfatat cu burgeri deliciosi de la Frankly Burgers,  cheesecake si lava cake.

○ Le-am ascultat cu mult interes si curiozitate pe Ioana Ciolacu si Mihaela Glavan, doi dintre cei mai mari si apreciati designeri romani.

○ De data aceasta am facut si eu shopping, chiar am gasit foarte multe piese vestimentare si accesorii inedite la colegele mele de breasla. Astfel, am participat si eu la tombola si chiar am castigat un premiu foarte fain: doua vouchere, unul de la Papucei si unul de la Jolidon, un super accesoriu de la Everbril, microblanding (machiaj semipermanenr 6D)  oferit de The Mirror Studio si vin de la Gramma Wines. Happy me!!! Si ganditi-va ca au fost multe ale premii asemanatoare la tombola BazART!

○ I-am ascultat pe cei de la We Singing Colors, foarte putin din pacate pentru ca a trebuit sa plec, dar suficient incat sa imi doresc sa ii reascult online.

Da, a fost o zi reusita! ♥

 

 

Nu-i asa ca va pare rau ca nu ati ajuns si voi la BazART? 🙂

Data viitoare nu aveti voie sa lipsiti; abonati-va la pagina de facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu toate noutatile.

PS. Am auzit ca editia urmatoare va avea o formula oarecum diferita, cu mai multe nume mari, dar cu un vibe la fel de fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 18 =