Tournée Nuit Sociale in premiera la Iasi!

 

Turneul Arômes Sociales by iFuse & Nuit Sociale a debutat cu succes pe 11 februarie, la Crush Wine Bar in Cluj-Napoca, in fata unui public ales “pe spranceana”, iubitor de nou si de evenimente sociale.

Sambata, 25 februarie, Arômes Sociales merge in Iasi, la Time Out, iar intrarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Atmosfera, muzica, experienta, totul intr-un soirée marca iFuse & Nuit Sociale.

Nuit Sociale este pour les connoisseurs. A dat tonul unui nou trend de evenimente exclusiviste, cu caracter restrans, destinate celor mai „cool” oameni din oras. Cu un portofoliu de evenimente care include locatii neconventionale precum Piata Amzei, Casa Universitarilor, Casa Oteteleseanu, hotel Cismigiu si hotel Sheraton, dar si zona Mamaia Nord – Shut Up, Beach!. La un an si cateva luni de la debut, Nuit Sociale se poate mandri ca a ajuns pe paginile celor mai mari reviste glossy din Romania – Elle, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar si A’ List Magazine, dar si pe ecranele a milioane de romani in cadrul emisiunilor tv.

 

 

Pentru mai multe detalii, invitatii si rezervari accesati pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/95868461093519

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + nine =