VIDEO || Lectie de machiaj in magazinul MAC din Palas Mall Iasi

 

Primesc foarte des in ultimul timp intrebarea daca imi realizez singura machiajul. Ma bucura acest lucru! Asta pentru ca in trecut primeam multe observatii de genul: “Ai aplicat prea mult blush!”, “Ti s-a strans anticearcanul sub ochi!” sau “Conturul buzelor e cam asimetric!”. Mai am cu siguranta multe de invatat, insa pentru un make-up decent, care sa nu atraga comentarii negative, eu zic ca ma descurc. Am urmarit multe tutoriale de make-up, am pus intrebari make-up artistilor cu care ma intalneam, am exersat zilnic acasa si am descoperit lectiile de machiaj de la M·A·C. Da, daca nu stiati pana acum, aflati ca puteti invata si “fura” multe tips&tricks-uri de la make-up artistii profesionisti din magazinele M·A·C.

Am participat recent la o astfel de lectie de machiaj in magazinul MAC din Palas Mall Iasi si pentru ca stiam ca urmeaza sa primesc multe informatii utile m-am gandit sa filmez totul, se le impartasesc si cu voi.

 

Toate magazinele M·A·C Cosmetics din tara sunt dedicate artei machiajului, oferind atat demonstratii gratuite de machiaj la vizita in magazin, cat si machiaje si lectii de machiaj pe baza de programare. Makeup artistii M·A·C talentati trec printr-un proces riguros de certificare. Fiecare experienta va fi personalizata si adaptata stilului unic al fiecarei femei in parte.

 

 

Ce trebuie sa stii despre lectiile de machiaj pe baza de programare din magazinele M·A·C Cosmetics este faptul ca vei beneficia nu doar de consiliere si o indrumare pas cu pas in realizarea unui machiaj reusit, ci vei putea sa-ti alegi la final produse de contravaloarea acestuia. Poate chiar produsele cu care ti s-a realizat make-up-ul, daca tot ai aflat cu ce iti sta bine si ce se potriveste tenului tau.

 

Dupa cum va spuneam si in introducere, am filmat intreaga experienta; va las mai jos video-ul. Sper sa va placa! Astept sugestiile si intrebarile voastre. Va puuup!

 

 

PS. Daca sunteti pe mobil, e posibil sa va apara mesajul “Acest videoclip nu este disponibil” datorita browser-ului; pentru a nu intampina aceasta problema vizualizati-l in varianta desktop, acesta este link-ul –> CLICK AICI.

Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =