Pop-up Store INAIS by Simiz @ Iasi, 9 iulie

 

Iata ca se intampla evenimente frumoase in domeniul modei si in Iasi!

 

Mai exact, brandul romanesc INAIS ne invita duminica aceasta, pe 9 iulie, incepand cu ora 13:00, la Meru, sa descoperim colectia primavara/vara 2017 INAIS by Simiz semnata de designerul Ina Isbasescu – designer de costume de film, stilist timp de 8 ani in PRO TV si persoana care a pus bazele atelierului de piese unicat si prototipuri vestimentare – Persona.

 

 

  

Vom putea admira prima colectie realizata intr-o linie modern-clasica, alcatuita din aproape 50 de modele relaxate si feminine pentru primavara si vara. Elementul de baza este denimul, un material mereu actual si in permanenta reinterpretat, care imbatraneste frumos si poate fi purtat cu orice. INAIS reinterpreteaza denimul intr-o nota a feminitatii si a curajului si il foloseste ca sursa de inspiratie pentru tinute autentice, alcatuite din produse comode si prietenoase, dar in acelasi timp elegante, care ies de sub influenta regulilor corporate care ne inconjoara.

 

Un element definitoriu pentru prima colectie este si auriul, aplicat manual pe piese, tocmai pentru ca fiecare dintre creatii sa aiba o nota de unicat, prin nuantele picturale cu lumini si umbre.

 

 

 

Piesele INAIS poate fi achizitionate online, pe www.inais.ro si in magazinul Band of Creators. Toate produsele comandate online pot fi livrate atat in tara, cat si in strainatate.

 

 
Gasiti mai multe detalii despre acest Pop-up Store INAIS by Simiz la pagina evenimentului. Ne vedem acolo! ♥

1 Comment

  • trenda says:

    Simplitate, eleganta si feminitate… Sunt caracteristicile pe care le observ la aceasta colectie :).

    Toate cele bune! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − five =