About me

blog de moda Daniela MacsimCe este tendinteinmoda.com?

Este un blog cu si despre moda din Romania, care iti prezinta ultimele tendinte, propunerile designerilor, stilul celebritatilor, aparitii in revistele internationale, surse de inspiratie si sfaturi utile pentru fiecare persoana interesata si pasionata de acest domeniu.

Cine sunt?

Numele meu este Daniela Macsim si am 28 de ani; in general incerc sa imi impart timpul cu un job destul de solicitant (sunt Responsabil Financiar pe Proiecte Europene), cu acest blog, cu treburile administrative (da, sunt si gospodina) si nu in ultimul rand cu familia.

Decizia de a-mi face un blog a fost luata in urma unui proiect pe care l-am avut la Cybermarketing, in anul 2 de Master, care consta in crearea unui blog care sa fie pana la sfarsitul anului universitar in top 10 cautari Google. Blogul se numea Puterea Marketingului, iar in momentul evaluarii era pe locul 1 in cautari Google, bineinteles, dupa cuvinte cheie legate de marketing. In paralel am deschis si blogul Fashion.Shopping.Gossip, un blog in care am investit mult timp, care m-a ajutat sa-mi imbogatesc cunostintele despre moda si tot ce inseamna aceasta industrie, sa-mi dezvolt aptitudinile de IT, comunicare, socializare, sa-mi definesc viziunea si intr-o oarecare masura stilul personal.

In anul 2014, am avut o colaborare cu postul local de televiziune Antena 1 Iasi, pentru emisiunea “Deschis la distractie” filmata in cadrul Palas Mall si difuzata la TV in fiecare Duminica pe Antena 1 Iasi, de la ora 11.30 ! In cadrul acestei emisiuni, am propria mea rubrica –  “Minutul de shopping“.

Incepand cu anul 2015, am propria mea emisiune la postul de televiziune TELE M Iasi –  “SHOPPING DE WEEKEND cu Daniela Macsim”, in colaborare cu Palas Mall si Iulius Mall Iasi. Pe pagina de facebook a blogului gasiti cateva video-uri ale acestei emisiuni, in cazul in care nu le-ati vizualizat la TV.

Si nu ma opresc aici! Imi doresc sa ma perfectionez continuu, sa ofer mereu un continut calitativ si sfaturi utile pentru fiecare persoana interesata si pasionata de acest domeniu.

 

Contact: danielamacsim@gmail.com